Tehnologija

Ob montaži, ki je naša glavna dejavnost, smo imeli priložnost pričeti tudi z montažo oziroma  izvajanjem različnih industrijskih procesov.

Z dolgoletnimi delom smo pridobili veliko izkušenj na področju izvedbe različnih tehnoloških procesov, najsi bo to demontaža starih industrijskih obratov, ali pa selitev novih obratov na ustrezne lokacije.

Z leti smo se še posebej izurili za postavljanje, rekonstrukcijo in sanacijo obratov, ki so namenjeni za vroče cinkanje železa.

V preteklosti smo z našimi glavnimi partnerji iz Italije izvedli kar nekaj projektov in postavili številne celovite tehnološke procese za vroče cinkanje tako v različnih državah Evropske Unije, kakor tudi v Združenih državah Amerike.

Naš cilj v prihodnosti je, da se v še večji meri uveljavljamo na področju tehnoloških procesov, saj tudi tukaj nudimo visoko kakovost v skladu s standardi.

SPECIALIZIRANE GRADNBENIŠKE IN INŽENIRSKE STORITVE ZA JEKLENE KONSTRUKCIJE IN INDUSTRIJSKO OPREMO

i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang]