O podjetju

Bemija d. o. o., LJUBLJANA je podjetje, ki se ukvarja z izdelavo in montažo jeklenih konstrukcij.

Na slovenskem trgu smo prisotni že vse od leta 1993 in smo eni večjih izvajalcev na področju montaže jeklenih konstrukcij in procesne opreme za industrijske objekte.

Podjetje deluje kot družba z omejeno odgovornostjo z zasebnim kapitalom.

Danes je v podjetju redno zaposlenih 30 delavcev. Naš kader je vrhunsko usposobljen in svoje delo opravlja z vso resnostjo ter strokovno.

Sodelujemo z  velikimi podjetji in inženiringi na področju držav bivše Jugoslavije, kakor tudi z državami članicami EU.

Prisotni smo na različnih objektih, ki imajo poslovni, industrijski, trgovinski in energetski namen.

Nadvse smo ponosni na svoje reference, ki smo jih dosegli z veliko odgovornosti, z odločnostjo, s trdim delom, kakovostjo in z doseganjem dogovorjenih rokov.

Z velikim posluhom in dobrim sodelovanjem smo na osnovi vaših ali naših projektov za vas pripravljeni izdelati in zmontirati kakršno koli nosilno jekleno konstrukcijo, kot so montažne hale, nakupovalni centri in industrijski objekti.

Pri delu uporabljamo najsodobnejšo tehnologijo in strojno opremo ter imamo visoke standarde.

Jeklo je po svoji uporabi v svetu na prvem mestu. Zelo hitro se izdela in namesti, je trpežno in nudi neštete možnosti oblikovanja.

Vnaprej se veselimo sodelovanja z vami!

Storitve

Sestavljanje jeklene konstrukcije

Kot vodilni strokovnjaki za montažo jekla v državah bivše Jugoslavije, družba Bemija d.o.o. nudi strokovno montažo jeklenih konstrukcij na kraju samem. Običajno izvajamo dela na večjih projektih v razponu velikosti od 100 do 5000 ton jekla in smo sposobni nuditi naše usluge v večini evropskih držav, kakor tudi globalno.

Od leta 1994 Bemija opravlja montažna dela za nekatere vodilne družbe jeklenih konstrukcij v Evropi, kot sta Ruukki in Trimo. Naša usposobljena ekipa monterjev šteje več kot 30 stalno zaposlenih monterjev in varilcev, dodatno imamo še 20 rednih pogodbenih delavcev.

Kakovost je zagotovljena z notranjimi postopki zagotavljanja kakovosti. Delamo v skladu z zahtevami standarda ENV 1090 za jeklene konstrukcije (1. in 2. del). Vsi varilci imajo certifikate v skladu s standardom EN287-1 in vse naše ekipe imajo certificirane operaterje mobilnih in običajnih dvigal.

Namestitev in montaža industrijske opreme

Za proizvodne linije in objekte za proizvodnjo energije Bemija izvaja mehansko montažo opreme in instalacijska dela. Ta dela ne zahtevajo le natančnost in usposobljenost, ampak tudi načrtovanje in usposobljenost za usklajevanje inženirske ekipe, ki podpira delavce na delovišču.

Velik del naših izkušenj izhaja iz dolgoročne pogodbe s termoelektrarno TE-TOL v Ljubljani, za katero izvajamo tekoče vzdrževanje in vgradnjo novih naprav, ki so običajno nujne in zahtevajo minimalni čas zaustavitve proizvodnje energije. Na teh izkušnjah gradimo naše znanje pri delu na projektih v Sloveniji in v tujini.

Kakovost je zagotovljena z notranjimi postopki zagotavljanja kakovosti. Delamo v skladu z zahtevami standarda ENV 1090 za jeklene konstrukcije (1. in 2. del). Vsi varilci imajo certifikate v skladu s standardom EN287-1 in vse naše ekipe imajo certificirane operaterje mobilnih in običajnih dvigal.

Gremo tja, kjer je posel. Monterji Bemije so vajeni dela v tujini in mi smo vam na voljo na vašem delovišču ne glede na lokacijo.

Temeljne vrednote Bemije

Zagotavljanje storitev profesionalne kakovosti
Naša ekipa je izkušena, usposobljena, dobro opremljena in organizirana. Ponosni smo na zagotavljanje kakovostnih storitev in si prizadevamo za dolgoročne partnerske odnose z našimi strankami. Pri soočanju z izzivi na kraju samem se odzivamo proaktivno in predlagamo rešitve za njihovo premostitev, še preden bi to lahko oviralo izvajanje del.

Izpolnjujemo obveznosti in smo zanesljivi
Bemija je strogo zavezana dogovorjenemu urniku in pogosto zaključimo z montažo pred načrtovanim rokom. Mi držimo naše obljube, tako da se vi lahko držite vaših. Izvajamo zavarovanje odgovornosti na vseh deloviščih, kjer delamo. Družba finančno dobro stoji in ima izjemno bonitetno oceno (DUNS št. 534628052).

Delovni pogoji in varnost
V Bemiji zaposlujemo večno delavcev na podlagi dolgoročnih pogodb o zaposlitvi in za nas je zagotavljanje ustreznih delovnih pogojev in varnosti pri delu bistvnega pomena. Vse administrativne postopke za delovna dovoljenja in zavarovanje opravljamo sami.

Mobilnost
Gremo tja, kjer je posel. Monterji Bemije so vajeni dela v tujini in mi smo vam na voljo na vašem delovišču ne glede na lokacijo.

IZDELAVA IN MONTAŽA JEKLENIH KONSTRUKCIJ

Naša glavna dejavnost je montaža. Pri sami montaži prevzamemo popolno koordinacijo del.

VEČ

ENERGETIKA

Redno smo prisotni pri vzdrževanju vsaj enega od energetskih kompleksov, v preteklosti pa smo imeli priložnost sodelovati pri številnih energetskih projektih.

VEČ

TEHNOLOGIJA

Ob montaži, ki je naša glavna dejavnost, smo imeli priložnost pričeti tudi z montažo oziroma izvajanjem različnih industrijskih procesov.

VEČ

SPECIALIZIRANE GRADNBENIŠKE IN INŽENIRSKE STORITVE ZA JEKLENE KONSTRUKCIJE IN INDUSTRIJSKO OPREMO

i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang] i[2]['title'][lang]